Bajnokok Ligája

2020.10.21. 21:41

Szoboszlai gólt lőtt, a Salzburg pontot szerzett

A magyar válogatott játékos a szünet előtt 1-1-re alakította az állást.

Szoboszlai Dominik gólt lőtt, csapata, a Salzburg pedig pontot szerzett szerdán a vendég Lokomotiv Moszkva ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

A magyar válogatott játékos a szünet előtt 1-1-re alakította az állást, amikor egy szöglet után 20 méterről – a keresztléc segítségével – talált a kapuba.

Az osztrák bajnok a második félidő elején fordítani is tudott, azonban a korábbi székesfehérvári tréner, Marko Nikolic által irányított orosz együttes a 75. percben egyenlített, így pontosztozkodással zárult az összecsapás.

A 20. születésnapját vasárnap ünneplő magyar támadó középpályás végigjátszotta a találkozót.

A másik kora esti mérkőzésen a koronavírusos megbetegedések miatt tartalékos Sahtar Donyeck nagy meglepetésre idegenben 3-2-re legyőzte a Real Madridot.

Az ukránok háromgólos előnyre tettek szert a szünetig, a térfélcsere után 15 perc alatt egy gólra felzárkózott a királyi gárda, amely a 92. percben is betalált, ám ezt les miatt érvénytelenítette a játékvezető.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában