kapcsolatok

2020.08.22. 08:25

Egy percig nem marad munka nélkül az Odaát sztárja

Tizenöt év után hamarosan véget ér az Odaát, Jared Padalecki után pedig már a másik főszereplőnek, Jensen Acklesnek is van új munkája.

Actor Jensen Ackles attends The 2018 PaleyFest screening of CW's Supernatural at the Dolby Theater on March 20, 2018, in Hollywood, California. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: VALERIE MACON / AFP

Fotó: AFP

A napokban derült ki, hogy az Odaát tizenöt évadja végül november 19-én ér véget, a teljes sorozat is akkor búcsúzik a nézőktől, miután a világjárvány miatt jó időre leállt a forgatása – írja az Origo.

A két Winchester fiú közül a Samet alakító Jared Padalecki a Walker, a texasi kopó új verziójában már korábban megkapta a főszerepet, és mostanra a Deant játszó Jensen Acklesnek is lett új munkája: az Odaát alkotója, Eric Kripke ugyanis annyira ragaszkodik hozzá, hogy az újabb sorozatába is viszi magával.

Ackles tehát munkát kapott a The Boys harmadik évadjában, amelyet egyébként még az előtt rendelt meg az Amazon, hogy a második szezon elindult volna.

A The Boys egy olyan világban játszódik, ahol a szuperhősök a hírnevük, a népszerűségük miatt korrumpálódtak, őket igyekeznek megállítani a címbeli fiúk – Ackles pedig itt jelenik majd meg Soldier Boyként, aki a második világháborúban vált amerikai hőssé.

Borítókép: Jensen Ackles egy 2018-es filmvetítésen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!