átalakulás

2018.03.18. 12:34

Így gyúrta ki magát az új Lara Croft

Alicia Vikander hét hónapig edzett a szerep miatt.

Cast member Alicia Vikander arrives for the US premiere of the film "Tomb Raider" in Hollywood, California on MArch 12, 2018. / AFP PHOTO / FREDERIC J. BROWN

A 29 éves, törékeny színésznőre rá se lehet ismerni: az új Tomb Raider-film miatt ugyanis óriási átalakuláson ment keresztül.

Az Oscar-díjas színésznő hét hónapig dolgozott együtt a svéd edzővel és táplálkozási szakértővel, Magnus Lygdback-kel, aki Gal Gadot és Ben Affleck bámulatos átalakulásaiban is segített már – írja a Page Six.

Hogyan? Nos, az edző szerint a táplálkozás a legfontosabb, klienseinek azt javasolja, három óránként egyenek és kerüljék a cukrot, illetve a fehér rizst és a lisztet is.

Alicia a tréning első három hónapja alatt csakis az étkezésre koncentrált, rengeteg proteint és zöldséget evett. A forgatás előtt négy hónappal pedig elkezdett edzeni is: többek között erősítő gyakorlatokat végzett és az MMA küzdősportba is belekóstolt Lygdback segítségével.

Borítókép: FREDERIC J. BROWN / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!