Álompár

2020.07.12. 14:03

Vőlegény lett Backhamék 21 éves fia

A jegyesekről az első fényképet Brooklyn húga készítette.

David Beckham egykori angol labdarúgócsillag és a fia, Brooklyn Beckham az Our Planet (A mi bolygónk) című új televíziós dokumentumfilm-sorozat világbemutatóján a londoni Természettörténeti Múzeumnál 2019. április 4-én.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Neil Hall

A 21 esztendős Brooklyn Beckham szombaton közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt, miszerint feleségül kérte barátnőjét, a nála négy évvel idősebb Nicolát írja a hirado.hu.

A fényképet, melyen a menyasszony jegygyűrűjét is megmutatja, nem más készítette, mint a vőlegény 9 éves kishúga, Harper.

A Just Jared információi szerint Brooklyn szülei, David és Victoria Beckham is nagyon örül a hírnek. Bár a fiatalok csak 10 hónapja alkotnak egy párt, mindenki számára egyértelmű a családban, hogy a legidősebb csemete megtalálta élete párját.

Borítókép: David Beckham egykori angol labdarúgócsillag és a fia, Brooklyn Beckham az Our Planet (A mi bolygónk) című új televíziós dokumentumfilm-sorozat világbemutatóján a londoni Természettörténeti Múzeumnál 2019. április 4-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!