mint a kámfor

2017.08.09. 05:52

Házi őrizetből szökött meg egy gyermekrab, a rendőrség segítséget kér

A rendőrség keresi azt a gyermeket, aki tegnap levágta a lábáról a nyomkövetőt és eltűnt. Mivel nem sikerült megtalálni körözést rendelt el a hatóság.

A 14 éves fiú kedden 21 óra 45 perc körül a lábára helyezett nyomkövetőt levágta, majd a Budapest II. kerület, Hárshegyi úti házi őrizetből eltűnt. A rendőrség megpróbálta megtalálni, de a kutatás eredménytelenül zárult, ezért a nyomozóhatóság elrendelte a körözését.

Forrai Alexander körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszúkás arcú, haját oldalt felnyírva, és a feje tetején rövidre vágva viseli. Utolsó ismert ruházata: szürke színű farmernadrág, sötét póló, fekete cipő.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható Forrai Alexandert felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában