muszlim kapcsolat

2018.03.27. 19:27

Hidvégi: Itt az ideje, hogy Vona Gábor tisztázza magát

A Fidesz arra szólította fel Vona Gábort, a Jobbik elnökét, hogy tisztázza viszonyát Musa Serdar Celebihez és a különböző szélsőséges iszlám szervezetekhez.

Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója keddi budapesti sajtótájékoztatóján arra a fényképre reagált, amelyen Vona Gábor egy iszlám szélsőségessel együtt látható, amint „egymást ölelgetik és láthatóan nagy barátságban vannak”. Mint mondta,

az illető a török származású Musa Serdar Celebi, aki a II. János Pál pápa elleni merénylet egyik vádlottja volt, számos szélsőséges iszlám szervezetnek volt tagja, illetve vezetője.

Ez egy újabb bizonyíték arra, hogy a Jobbik egy zavaros párt, zavaros ideológiával, zavaros kapcsolatokkal – értékelt a fideszes politikus, aki szerint – különösen a választási kampányban -

itt lenne az ideje, hogy Vona Gábor tisztázza a viszonyát ehhez az emberhez, továbbá a viszonyukat a különböző szélsőséges iszlám szervezetekhez.

Hidvéghi Balázs szerint a Jobbik elnökének ezt országgyűlési képviselőként és pártelnökként is meg kell tennie, ugyanis a magyar embereknek tudniuk kell, hogy egy parlamenti párt milyen kapcsolatokat ápol olyan személyekkel, szervezetekkel, amelyek a többi között a korábbi pápa elleni terrortámadásban voltak érintettek, illetve vádlottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában