egyértelmű győzelem

2018.04.10. 23:08

Hidvéghi: a választás eredményét mindenkinek el kellene fogadnia

Fidesz kommunikációs igazgatója szerint az ellenzék lenézi az embereket, hiszen kristálytiszta az eredmény.

Kétharmados győzelem született a vasárnapi országgyűlési választáson, és ezt mindenkinek illene elfogadnia – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója kedd este az M1 aktuális csatornán. Az ellenzék szombatra bejelentett tüntetésére úgy reagált, ez azt mutatja, hogy lenézik az embereket, mert a „kristálytiszta” eredményt mindenkinek el kellene fogadnia.

Ez az a fajta „sorosista brigád”, amelyik, ha nem a szája íze szerinti eredmény születik, akkor „nekimegy a demokráciának is” – fogalmazott.

Szólt arról is, hogy az ellenzék eleinte még a saját sikereként üdvözölte a magas részvételt, aztán több pártban lemondások következtek, majd választási csalással vádaskodnak.

Hozzátette: folytatódik az „adok-kapok” az ellenzéki térfélen, és megint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke „diktálja a tempót” a baloldalon.

Hidvéghi Balázs jelezte: nem számítottak a kétharmadra, de győzelemre, többségre készültek. Ez különleges megtiszteltetés, nagy felelősség – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában