május 1.

2019.05.01. 19:35

Toroczkai László: 2022-ben kormányzásra tör a Mi Hazánk

A 2022-es választásokon kormányzásra tör a Mi Hazánk Mozgalom, amely a magyar haza megmaradásának utolsó esélye – jelentette ki a Mi Hazánk elnöke a párt ünnepi rendezvényén szerdán Budapesten.

Vagy a Mi Hazánk lesz kormányon, vagy a „gyakorló elmebeteg” Gyurcsány Ferenc által vezetett balliberális tömb, vagy a Fidesz – közölte Toroczkai László.

A 2022-es kormányzásnak nem lehet az ára az értékek feladása, mint ahogy azt a Jobbik tette – fűzte hozzá.

Ha a balliberális tömb kerül kormányra, jöhet a „gendersemleges óvoda és iskola”. Vagyis arra kényszerítik a kislányokat, hogy vegyenek fel fiúruhát, a fiúkat pedig arra, hogy öltsenek kislányruhát – vélekedett. A Mi Hazánk nem ilyen jövőt szeretne a magyarságnak – szögezte le Toroczkai László.

A továbbiakban úgy vélekedett, hogy a Fidesz-kormányzás nem oldotta meg a cigánykérdést, mert ma már a gyerekek egyharmada cigány származású, miközben a magyarok kivándorolnak. Ha ez így megy tovább, Magyarországon csak a nyugdíjasok, a „hihetetlenül szaporodó cigányok” és „néhány ezer romantikusan gondolkodó magyar” maradnak – tette hozzá Toroczkai László.

Mint mondta: számára meglepő, hogy a „köpönyegforgató” Jobbik egyáltalán mérhető a szavazók körében. A Jobbik napjai meg vannak számlálva, mert a magyar emberek nem tűrik a hazugságot – fogalmazott.

Mindenki készülhet a Magyar Gárda újjászervezésére, mert a magyarságnak minden oka megvan arra, hogy megszervezze saját védelmét – közölte Toroczkai László.

Hozzátette: ha a Mi Hazánk listavezetőjeként mandátumot szerez az Európai Parlamentben, alapjaiban forgatja fel az Európai Uniót, és mindent megtesz az európai civilizációt veszélyeztető brüsszeli elit leváltásáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában