Derűs látogatás

2019.10.26. 12:56

Orbán Viktor: higgy, remélj, szeress! (videó)

Ezzel a megjegyzéssel tett közzé egy rövid videót Nick Vujicic tegnapi látogatásáról a közösségi oldalán a magyar miniszterelnök, aki a felvételek tanúsága szerint jókedvű beszélgetést folytatott a végtagok nélkül élő prédikátorral.

Amint arról portálunk is beszámolt, a Budapest Arénában pénteken este fellépő Nick Vujicic nemzetközi hírű prédikátor és motivációs tréner az előadása előtt látogatást tett Orbán Viktor miniszterelnöknél a Karmelita kolostorban, ahol beszélgettek és együtt imádkoztak. A karok és lábak nélkül született férfi látogatásáról közösségi oldalán tegnap fotókat, ma pedig " target="_blank" rel="noopener">videót tett közzé a kormányfő.

„Csodálatos újra itt lenni” – mondja a felvételen Nick Vujicic, aki harmadik alkalommal járt most Magyarországon. A prédikátor a miniszterelnök kérdésére elmondja, hogy erdélyi útja során Kolozsvárra és Sepsiszentgyörgyre látogatott el. Amikor az utóbbi település nevének kimondásába beletörik az ausztrál fiatalember nyelve, mindkét fél jót derül ezen.

A jókedvű beszélgetés során a kormányfő megosztja látogatójával azt is, mit jelent szerinte a miniszterelnökség a gyakorlatban: azt, hogy gyorsnak kell lenni. Majd megkérdezi tőle, hogy ugyanakkor vajon mi az elnök feladata, míg végül el is árulja a megoldást: az, hogy lassú legyen.

Végül Orbán Viktor a szerb elnökről, Aleksandar Vucicról is beszél a szerb származású, de melbourni születésű prédikátornak. Belgrádi kollégáját igazi szerbnek és jó barátjának nevezi, hozzátéve, hogy nagy szíve van és remek ember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában