Kék hír

2020.03.24. 20:51

Gránátot, fegyvert és lőszereket foglaltak le a rendőrök egy baranyai férfi házában

Kézigránátokat, lőfegyvert, lőszereket, kábítószergyanús növényeket és növényszármazékot foglaltak le a rendőrök Nyugotszenterzsébeten egy férfi házában – közölte Baranya Megyei rendőr-főkapitányság a police.hu-n kedden.

A rendőrség közlése szerint a Terrorelhárítási Központ segítségével még hétfő hajnalban fogták el a férfit a falu külterületén, mert felmerült annak a gyanúja, hogy engedély nélkül tart lőfegyvert.

A rendőrök a gyanúsított házában két kézigránátot, egy lőfegyvert, lőszereket, tizenhat tő kábítószergyanús növényt, valamint közel három és fél kilogramm kábítószergyanús növényi származékot találtak.

A férfi ellen robbanóanyaggal vagy robbantószerrel visszaélés, lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés és kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság. A Kaposvári Törvényszék korábban elfogatóparancsot bocsátott ki a férfi ellen, ezért kihallgatását követően átszállították a büntetés-végrehajtási intézetbe közölte a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában