Munkalakás

2022.06.01. 16:49

Ismét kabinetfőnökével töltötte az éjszakát Jakab Péter (videó)

Egy olvasói fotó buktatta le Jakab Pétert, ahogy kedden este egy 11. kerületi ház hátsó ajtaján együtt ment be kabinetfőnökével, a „Mamuszosnak” csúfolt Molnár Enikővel. A Bors riporterei másnap reggel a kapuban várták őket, és hamarosan a pártelnök és élettársa meg is jelentek, ahogy kifelé tartottak a „munkalakásból”. Sajtóértesülések szerint Jakab Pétert rövidesen leváltják a Jobbik elnökségéről a botrányok miatt.

Jakab Péter ismét kabinetfőnökével töltötte az éjszakát, 20 órán át ki sem mozdultak egy 11. kerületi lakásból – írja a Bors

A történet újabb fejezete ott kezdődött, hogy egy olvasóriporter eljuttatott a Borshoz egy felvételt, amin az látszik, hogy Jakab Péter és kabinetfőnöke kedden 17 óra környékén bemennek egy 11. kerületi ház hátsó bejáratán. Másnap reggel a Bors riporterei lencsevégre kapták a pártelnököt és legszorosabb bizalmasát, amikor az újabb együtt töltött éjjel után kijöttek a lakásból. Ezúttal óvatosságból már abban a lakásban voltak, amit az Országgyűlés bérel számára azon a környéken, ahol a Jakab család több ingatlana is megtalálható.

Kedden 17 óra körül Jakab Péter és a „Mamuszos kabinetfőnök” megérkezik a „munkalakásba” Forrás: borsonline.hu

Íme a videó az esetről:

Mint ismeretes, az elmúlt hetek nagy viharai főleg Molnár Enikő miatt robbantak ki, a pártelnökség a „Mamuszosnak” becézett hölgy jogainak csorbítását akarta elérni. Jakab ekkor már puccsot emlegetett, és lemondással fenyegetőzött. 

Szerda délelőtt a pártelnök és kabinetfőnöke kijönnek a „munkalakásból” az ott eltöltött éjszaka után Forrás: borsonline.hu

Mivel a Jakabbal szembefordulók élére Potocskáné Kőrösi Anita elnökhelyettes állt, az elnök feljelentette őt hűtlen kezelésért. Emiatt a dunakeszi Jobbik-szervezet elnöke etikai eljárást kezdeményezett ellene. Úgy tudni. most már a teljes pártelnökség követeli Jakab Péter távozását, Ander Balázs, a párt alelnöke a választmány rendkívüli összehívását kezdeményezte, az ő joguk ugyanis az elnök felfüggesztése.

Együtt beszállnak Jakab szolgálati kocsijába Forrás: borsonline.hu

A Bors riportere azt is megkérdezte Jakabtól, vajon az utolsó napja volt-e, amikor a Jobbik elnökeként indult el otthonról, ő azonban csak annyit kérdezett vissza: „Szeretné?”

Borítókép: Jakab Péter Tarcalon 2022. március 27-én / Észak-Magyarország / Ádám János

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában