Felsőoktatás

2023.02.17. 11:22

Már lehet jelentkezni az MCC Egyetemi Programjára

A Mathias Corvinus Collegium képzései jelenleg 15 magyarországi és 9 külhoni településen érhetők el, így több mint 7093 diák számára nyújt fejlődési lehetőséget az alapítvány.

Könyvbemutató az MCC képzési központjában Szegeden, 2023 február 8-án

Forrás: Délmagyarország

Fotó: Karnok Csaba

Egyetemisták jelentkezését várja a Mathias Corvinus Collegium (MCC), amelynek Egyetemi Programja Budapest mellett Debrecenben, Miskolcon, Pécsett, Szegeden és Győrben is elérhető – adta hírül az MTI.

Az immár több mint 7000 hallgató képzését végző, idén 27. éve működő Mathias Corvinus Collegium a Kárpát-medence legjelentősebb tehetséggondozó intézménye, amely az ország határain kívül is ingyenes tehetséggondozó foglalkozásokat biztosít a legtehetségesebb magyar fiatalok számára.

Az MCC Egyetemi Programja (EP) Európában is egyedülálló, a magyarországi hagyományos felsőoktatást kiegészítő, kiscsoportos, személyre szabott, több tudományágat felölelő képzést végez, és iskolánként, valamint szakterületenként elméleti és gyakorlati ismeretekkel egyaránt támogatja a hallgatók karrierútját.

Az EP képzéseire az elmúlt időszakban egyre többen jelentkeztek, jelenleg több mint 450 egyetemista diák tanul az intézményben. 

Az MCC képzései jelenleg 15 magyarországi és 9 külhoni településen érhetők el, így több mint 7093 diák számára nyújt fejlődési lehetőséget az alapítvány. 

Néhány éven belül 35 helyszínen 10 000 magyar tehetség képzése valósulhat meg.

A Kárpát-medence legjelentősebb tehetséggondozó intézményében működő hat iskolába (Jogi Iskola, Közgazdasági Iskola, MCC-Mindset Pszichológia Iskola, Média Iskola, Nemzetközi Kapcsolatok Iskola, Társadalom- és Történelemtudományi Iskola) felvételt nyert hallgatók egy szakmailag kiváló, motiváló és összetartó közösséghez csatlakozhatnak.

A Mathias Corvinus Collegium budapesti képzésére március 15-ig, míg a vidéki központok képzéseire április 16-ig lehet jelentkezni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában