Szereptévesztésben

2023.03.14. 14:17

Építési kordont bontott a Momentum és Hadházy Ákos a Karmelita kolostornál

A Momentum célja valószínűleg a figyelemfelkeltés volt, hiszen az utóbbi időkben megjelent közvélemény-kutatások szerint egyre nagyobb lemaradásban van a baloldal vezető pártja, a Demokratikus Koalíció mögött.

Építési kordont bontott a Momentum és Hadházy Ákos a Karmelita kolostornál 2023. március 14-én

Forrás: Facebook/Fekete-Győr András

A meghívott baloldali sajtó kamerái előtt bontott „kordont” a Momentum néhány politikusa és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő kedd délelőtt a Karmelita kolostornál – írja a Magyar Nemzet.

Nem csoda, hogy a Momentum politikai akcióval igyekszik felhívni magára a figyelmet, hiszen a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció nemcsak egyre több baloldali politikust szippant be a pártba, de a legutóbbi közvélemény-kutatások azt mutatják, hogy a baloldali szavazókat is. Ez rossz hír a Momentum számára, hiszen nemrég a Nézőpont Intézet és a Medián a Momentum hasonlóan alacsony támogatottságát mérte, előbbi 5, utóbbi 9 százalékkal, míg a Demokratikus Koalíció a Nézőpont Intézet szerint 12, a Medián szerint 14 százalékon áll. A Závecz legfrissebb kutatásában még nagyobb különbséget mért, a cég szerint a Momentum 6, a DK pedig 18 százalékon áll.

Nem sikerült továbbá az akciót a 2006-os kordonbontással párhuzamba állítani, mivel akkor a népszerűtlen Gyurcsány-kormány védelmében állították fel a barikádot,

most azonban építési kordonokat bontottak le a baloldali politikusok,

akik saját hét pontjukat sem tudták elmondani fejből, ezért kénytelenek voltak felolvasni azokat.

A teljes cikket ITT olvashatja el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában