Nincs meglepetés

2023.04.02. 14:34

Kiderült, hogy kik vezetik a Momentum EP-listáját

A Momentum közössége döntött: Donáth Anna lesz pártunk 2024-es EP-listájának vezetője, akit Cseh Katalin követ a listán – jelentette be a párt a közösségi oldalán.

Cseh Katalin, a Momentum EP-listavezetője (b) és Donáth Anna Júlia, a párt alelnöke, mandátumot szerző képviselők a Momentum Mozgalom eredményváró rendezvényén a Dürer Rendezvényházban az európai parlamenti (EP-) választás napján, 2019. május 26-án

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

A Facebookon közzétett bejegyzésben azt írták, hogy a két legnépszerűbb politikusukkal vágnak neki a jövő évi Ep-választásnak. Hozzátették, hogy a Donáth Anna és Cseh Katalin is "2019 óta hónapról hónapra bizonyítják, hogy rászolgáltak a választók bizalmára". 

Az MTI-hez eljuttatott közleményben a választás tétjének nevezték azt is, hogy az ellenzék milyen formában, mely párt vagy pártok vezetésével "fordul rá" a 2026-os országgyűlési választásra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában