Magyarázkodik a főpolgármester

2023.05.12. 15:04

Budapesti Fidesz: a sok tanácsadó ellenére Karácsony képes volt a fővárost csődbe vinni

Hiába van sok tanácsadója Karácsony Gergely főpolgármesternek, így is képes volt arra, hogy csődbe vigye Budapestet; írta Facebook-oldalán pénteken a Fidesz budapesti szervezete – számolt be róla az MTI.

MW

Karácsony Gergely főpolgármester felszólal a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városházán 2023. február 22-én

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Mint a bejegyzésben olvasható, a Főpolgármesteri Hivatal 42 tanácsadója közül 17 csak Karácsony Gergelynek próbál valamiféle tanácsot adni.

Legyünk őszinték: nem túl sok sikerrel, mert Budapest utcái azon túl, hogy szemetesek, koszosak, és állandósultak a vég nélküli dugók, a kassza is üres lett. Pedig Karácsony helyetteseit, Kiss Ambrust, Tüttő Katát, Bősz Anettet és Kerpel-Fronius Gábort is további 17 tanácsadó segíti, és még 5 tanácsadó kap fizetést a baloldali frakcióktól

– írták. Hogy lehet, hogy ennyien együtt sem képesek semmi értékelhetőt letenni az asztalra? – tették fel a kérdést.

Ezzel szemben a Fidesz–KDNP-frakciónál összesen 3 tanácsadó dolgozik, „ezért is rettenetesen cinikus (vagy szánalmas?) a főpolgármester mai magyarázkodása” – olvasható a bejegyzésben.

Karácsony Gergely pénteken a Facebook-oldalán az önkormányzati tanácsadókról szóló bejegyzésében egyebek mellett azt írta: „Tarlós idejéhez képest ma nagyjából annyival dolgozik több ember önkormányzati tanácsadói besorolásban, mint amennyivel több embert foglalkoztat ilyen címen a Fidesz-frakció”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában