Üzenet

2023.05.25. 09:38

Ferenc pápa áldását küldi a magyar népnek

A szentatya levélben köszönte meg Novák Katalin köztársasági elnöknek és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek az áprilisi, budapesti vendéglátást.

MW

Forrás: Novák Katalin/Facebook

Fotó: Donat Kekesi

„Nem minden nap kap levelet az ember a Szentatyától” – írta a Facebookon Novák Katalin, aki Ferenc pápa levelét is közzétette.

A szentatya azt írta:

"Az apostoli útról visszatérve, hálával telve azért, ami a magyar néppel együtt tapasztaltam, szeretném megköszönni azt a munkát, amelyet a látogatás sikerének minden szakaszában végeztek. Ki szeretném fejezni hálámat Önnek a szívélyes fogadtatásért, kedvességért és udvariasságért, az oly világos és mély beszédért, a négyszemközti beszélgetésünkért, a szentmisén való részvételért, a reptéri fogadtatásért és vendéglátásért, valamint a kiváló sajtos rudakért. 

Elnök asszony, köszönöm, hogy törődik a világbékével és népe jólétével. Minden jót kívánok Önnek a betöltött felelősségteljes hivatalához. Kérem, adja át üdvözletem a férjének és gyermekeinek, akikkel örömmel találkozhattam" – fogalmazott Ferenc pápa.

Semjén Zsolt is kapott köszönőlevelet

Ferenc pápa a miniszterelnök-helyettesnek azt írta, biztosítja arról, hogy imáiban hordozza őt, egyúttal háláját és köszönetét fejezte ki a szívélyes fogadtatásért, vendéglátásért. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában