mire nevelik őket?

2018.11.24. 10:17

A diákokat is felhasználja a Soros-hálózat

A diákoknak kötelező programként kormányellenes megmozdulásokon kell részt vennie.

Aki pedig nem kér belőle, azt kiközösítik és megbüntetik – mondta Jurák Kata az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A Magyar Idők újságírójának egy felháborodott édesanya tálalt ki arról, mi zajlik a liberális Horn Gábor-féle alapítványi középiskolában.

Jurák Katát egy édesanya kereste meg és azt kérte tőle, hozza nyilvánosságra a sorosista középiskolák listáját. Az asszony elmesélte, hogy a gyermekének kötelező programként ki van adva, hogy eljárjon a diáktüntetésekre. Azt is mondta, ha nemet mond, akkor kiközösítik. A nő arról is beszélt, hogy az iskolában érzékenyítő kurzusokat tartanak és fia ellen azért indult fegyelmi eljárás, mert bevándorlásellenes véleményének adott hangot.

A Magyar Idők újságírója beszélt az érintett tinédzserrel is, aki elmondta, hogy a megmozdulások alkalmával az iskolák kapcsolatban állnak egymással, hálózatosan működnek és vesznek részt a kormányellenes tüntetéseken.

Jurák Kata a megkeresést követően nyomozni kezdett és kiderítette, hogy a nívós alapítványi iskolát, a Közgazdasági Politechnikumot Horn Gábor alapította. Emlékeztetett rá, hogy az egykori szabad demokrata politikus felesége volt sokáig az Open Society magyarországi vezetője, továbbá, hogy Horn testvére, György hozta létre az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumot (AKG).

A teljes műsort itt nézheti meg:

https://stream.echotv.hu/videos/2018/11/1080/20181123_napi_aktualis_jurak_bacskai_kovacs.MP4

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában