rajongó

2017.07.29. 20:49

Autóját ajánlotta fel egy szurkoló vízilabda jegyekért cserébe

Budapest, 2017. július 29. Varga Dénes (b) és Maro Jokovic a 17. vizes világbajnokság férfi vízilabdatornájának döntõjében, a Magyarország - Horvátország mérkõzésen a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. július 29-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Nyolcéves autóját ajánlotta fel egy rajongó a szombat esti vízilabda döntőre szóló jegyekért cserébe – mondta el Rácz Péter, az autó tulajdonosa a közmédiának.

A férfi három barátjával együtt akart így bejutni az esti sportprogramra, de kora estig senki nem jelentkezett a hirdetésre. Végül Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, a világbajnokság szervezőbizottságának elnöke négy jeggyel ajándékozta meg őket. A szerencsés férfi pár perce vette át a jegyeket a Hajós Alfréd uszodában.

Rácz Péter azt mondta, a világ legszerencsésebb emberének érzi magát, egy-két órán keresztül nem is fogta fel, hogy ez megtörténik, és „nem akárkin keresztül” kap négy jegyet a döntőre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában