Ország-világ

2020.09.12. 07:10

Az európai zsidó szövetség is elítéli Bíró László indulását (videó)

A sorozatos botrányokba keveredő ellenzéki jelölt korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy Judapestnek nevezete Budapestet.

Nem hisz a Bíró László által megkárosított dolgozóknak Jakab Péter. A Jobbik pártelnöke szerint párttársának nincs botránya. Az antiszemita kijelentéseket tevő Bírót már az Európai Zsidó Szövetség is elítéli – írja a HírTv.

Fegyverrel fenyegette meg a bérüket követelőket Bíró László – állítják varrodájának egykori munkatársai. A borsodi hatos választókörzet ellenzéki képviselő-jelöltjéről többen úgy nyilatkoztak, hogy a politikus többször nem fizette ki őket.

A Magyar Nemzet dokumentumokkal tudja bizonyítani a Jobbikos politikus ellen elhangzottakat. A párt elnöke ennek ellenére azt állítja csak rágalmazzák Bíró Lászlót.

A sorozatos botrányokba keveredő ellenzéki jelölt korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy Judapestnek nevezete Budapestet és tetűcsúszdásoknak hívta az izraeli turistákat. Kijelentései még a nemzetközi zsidó szervezeteket is felháborította.

A miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón arról beszélt, hogy míg korábban az ellenzék a kirekesztés ellen küzdött, most egy antiszemita jelöltet támogat.

Bíró Lászlóval szemben a tragikusan elhunyt Koncz Ferenc lányát, Koncz Zsófiát indítják a kormánypártok az október 11-i időközi választáson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában