határvédelem

2020.12.11. 22:32

Bakondi György: nő a migrációs nyomás a határon

Az embercsempészek teherautókon, kisbuszokon, illetve a zöldhatáron is megpróbálják bejuttatni az országba az illegális migránsokat.

Nő a migrációs nyomás a határon – erről beszélt Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán péntek este.

Az embercsempészek teherautókon, kisbuszokon, illetve a zöldhatáron is megpróbálják bejuttatni az országba az illegális migránsokat, ezért is fontos a határok védelme, a magyar emberek biztonságának garantálása – mondta Bakondi György.

Az Európai Unió migrációs akcióterve akár több tízmillió embert is érinthet, szerepel benne, hogy bevándorlóknak önálló otthont adjanak, holott szociális bérlakásra sok európainak szüksége lenne. Ez a terv a szociális ellátórendszerek számára is óriási terhet jelentene – tette hozzá a szakember.

A program mögött meghúzódó politika, ideológia célja a nemzetállamok meggyengítése, bevándorló országokká alakítása – figyelmeztetett Bakondi György.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában