morbid ügy

2020.06.20. 18:41

Besurranó tolvajok buktatták le a pátyi boncmester horrorkertjét

Az egyik kórház patológiai osztályán dolgozik az a boncmester, aki magával vitte otthonába az emberi maradványokat. Egyelőre nem tudni, miért csinálta mindezt.

Az Origo értesülései szerint a 60 év körüli pátyi boncmester morbid titkára besurranó tolvajok jöttek rá, amikor betörtek a házába.

A tolvajok szörnyülködve beszéltek a rendőröknek arról, hogy mit láttak,

miután elkapták őket.

Mint ismert, csütörtök este jelent meg egy tucat rendőr egy pátyi háznál, aminek a kertjében emberi maradványokat találtak. A rendőrök két napig helyszíneltek a háznál.

A szomszédok közül páran azt gondolják, hogy a férfi a malacait etette a maradványokkal.

A portál sajtóértesülésekre hivatkozva arról ír, a lakók évek óta beszéltek arról, hogy valami nincs rendben a férfi körül.

A rendőrség szóvivője az Origónak elmondta, hogy az ügynek egy gyanúsítottja van, valamint azt is, hogy az emberi maradványok nem gyilkosság áldozataitól származnak.

az a legvalószínűbb, hogy a boncmester a patológiáról hazalopott holtakat kereskedelmi célból tárolta pátyi házában.

A lap arról ír, hogy az eddigi ismeretek szerint valószínűleg kereskedelmi célból lopta haza szinte nap mint nap, esténként a munkahelyéről, egy kórház patológiájáról a halottakat, illetve holtak testrészeit a pátyi boncmester. Mint írják, erre utal az a tény, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) emberi test tiltott felhasználásával gyanúsította meg a 60 év körüli férfit. Ez a bűncselekmény pedig a holttestek, illetve testrészek kereskedelmi célú illegális felhasználását feltételezi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában