gyanúsítások jöhetnek

2020.07.23. 11:24

Biztonsági őröket vonhatnak felelősségre a Deák téri gyilkosság ügyében

Több biztonsági őr közvetlen közelről nézte végig a Deák téren megkéselt két fiatal halálát. Az egyik áldozat családjának ügyvédje szerint nem kizárt, hogy az ügyben újabb gyanúsítások jöhetnek. Gergő és László életét egy a késelő társaságában lévő lány próbálta megmenteni.

Több biztonsági őr szinte közvetlen közelről nézte végig annak a két fiatalnak a haláltusáját, akiket május 22-én késeltek halálra a Deák Ferenc téren – írja az Origo a Blikk alapján. A lapnak az egyik áldozat családjának az ügyvédje azt mondta,

nem kizárt, hogy további gyanúsítások történhetnek az ügyben.

A cikk szerint a gyilkossággal gyanúsított fiúval egy társaságban lévő, ugyanabban az intézetben élő lány sietett az életükért küzdő áldozatok segítségére.

Amíg nem értek ki a mentők, a fiatal lány próbálta meg elszorítani a vérző ereket és újraéleszteni Lászlót és Gergőt – írják.

Perceken belül elfogták a késelőt

A 21 éves K. Gergőt és a 16 éves M. Lászlót május 22-én késelte halálra a Deák Ferenc téren a 18 éves Cs. Krisztián, miután a két társaság összeszólalkozott.

A férfi a késelést követően elmenekült a helyszínről, a rendőrök azonban

tíz percen belül elfogták

a közelben. Cs. Krisztiánt több ember sérelmére elkövetett emberöléssel, két társát pedig csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában