Felvágta az ereit az anya

2017.09.05. 11:01

Brutális vég: mérget itatott az erdőben fiával az apa

A Keleti-főcsatorna melletti erdőben annak a férfinek és kisfiának a holttestét találták meg, akiknek az eltűnéséről még hétfő este adott ki közleményt a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság. A férfi az erdőben előbb mérget itatott a fiával, majd magával is végzett. Felesége otthonukban végzett magával: felvágta az ereit.

Holtan találtak a rendőrök egy hajdúszoboszlói nőt, aztán a szintén halott férjre és gyermekükre is ráakadtak még hétfő este – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Egy lakás ajtaja Hajdúszobószlón, a Szilfákalja utcai épületben. Forrás: MTI Fotó | Fotós: Balázs Attila

A nő holttestére Hajdúszoboszlón, egy társasházi lakásban bukkantak. A beszerzett információk alapján keresni kezdték a 45 éves férjét és 6 éves gyermeküket, akiket néhány órával később Kaba és Hajdúszovát között, a Keleti-főcsatorna melletti erdős területen holtan találtak meg.

A halálesetek körülményeit igazságügyi orvosszakértő bevonásával vizsgálják – olvasható a közleményben.

Az erdőben annak a férfinek és kisfiának a holttestét találták meg, akiknek az eltűnéséről hétfő este adott ki közleményt a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság – erősítette meg az MTI információját Plásztán-Kopcsa Kamilla rendőrségi sajtóreferens.

Az MTI tudósítójának információi szerint a férfi az erdőben előbb mérget itatott a fiával, majd magával is végzett. Felesége otthonukban végzett magával, felvágta az ereit.

Holtan találtak a rendőrök egy hajdúszoboszlói nőt az épület egyik harmadik emeleti lakásban.
Forrás: MTI Fotó | Fotós: Balázs Attila

Az MTI úgy tudja, az asszony masszőrként dolgozott a helyi fürdőben, férje pedig 2014-ig a Tourinform-iroda munkatársa volt. Ismerősei szerint elbocsátását a férfi nem tudta feldolgozni, ez vezethetett szörnyű tettéhez, a család tragédiájához.

A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata kedd délután azt közölte az MTI-vel, hogy az igazságügyi orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a nő és a férje önkezével vetett véget életének, míg a kisfiú halálát idegenkezűség okozta. A gyermek ügyében emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendeltek el nyomozást.

Borítókép:

Rendőr Hajdúszobószlón, a Szilfákalja utcai társasháznál 2017. szeptember 5-én.

MTI Fotó: Balázs Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában