Bűnüldözés

2019.04.19. 16:03

Egy hét alatt háromszor razziáztak egy fővárosi szórakozóhelyen

Hat embert előállítottak kábítószer-birtoklás gyanúja miatt egy fővárosi szórakozóhelyről – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken internetes oldalán. Szombaton és vasárnap hasonló akcióban már 47 embert előállítottak ugyanerről a helyről.

Az V. kerületi, Kossuth Lajos utcai szórakozóhelyre péntek reggel mentek be a rendőrök és 19 emberrel szemben intézkedtek, közülük hatot kábítószer-birtoklás gyanúja miatt elő is állítottak.

A rendőrök a szórakozóhelyen több embernél is kábítószergyanús anyagot találtak, ezeket lefoglalták. Az előállított személyekkel szemben, akiknél a kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt mutatott, eljárást indítottak – tették hozzá.

A belvárosi szórakozóhelyen a rendőrök a múlt hétvégén is razziáztak; a kétnapos akcióban 47 emberrel szemben indult eljárás kábítószer-birtoklás gyanúja miatt. A rendőrség nem közölte a szórakozóhely nevét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában