Ország-világ

2020.11.25. 14:00

Éjszakai bulit csapott a józsefvárosi baloldal a kijárási tilalom közepén

Egy környéken lakó szerint ez nem először fordul elő, többször tapasztalta, hogy éjszaka üvölt a zene az MSZP irodájában.

A kijárási és a gyülekezési tilalom ellenére zenés bulit tartott kedd éjszaka a józsefvárosi baloldal. Egy környéken lakó szerint ez nem először fordul elő, többször tapasztalta, hogy éjszaka üvölt a zene az MSZP Bacsó Béla utcai irodájában, ami egy társasház földszintjén található – számolt be az eseményről a hírnyolc.hu nyomán az Origo.

A hírnyolc.hu egyik olvasójának elmondása szerint a Bacsó Béla utcában lakik, és november 24-én éjjel 23 órakor a munkából tartott hazafelé, amikor meghallotta a dübörgő zenét a zárt ajtó, ablak mögül. Az alábbi videót küldte el a szerkesztőségnek.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=YQbgVRTsbng&feature=emb_title

A kihalt utcán az is jól hallható volt, hogy a bent lévők közül sokan kiabáltak, énekelték a dalokat. Hozzátette: nem először tapasztalta, hogy éjszaka zajonganak az irodában.

Az olvasó hozzátette: szerinte nem korrekt, hogy a politikusoknak lehet bulit tartani, míg mindenki másnak be kell tartania a koronavírus miatti korlátozásokat.

Mint az közismert, a járvány második hullámában a kormány kijárási tilalmat rendelt el este 8 és reggel 5 óra között, a szórakozóhelyek, vendéglátóhelyek bezártak, minden gyülekezés tilos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában