Ország-világ

2019.05.02. 15:44

Elloptak egy buszt Szegeden

Egy ismeretlen csütörtökre virradó éjszaka ellopott és súlyosan megrongált egy új, korszerű autóbuszt Szegeden – közölte a DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ (DAKK) Zrt.

A közlemény szerint az eltulajdonított jármű április 23-án állt forgalomba a csongrádi megyeszékhelyen. A bűncselekmény igazi kárvallottjai a szegedi utasok, akik a javítás ideje alatt kénytelenek nélkülözni a magasabb komfortfokozatú autóbuszt – fogalmazott a közleményben a közlekedési cég.

A DAKK Zrt. folyamatos és szoros együttműködésben áll a rendőrséggel és a helyi polgárőrségekkel, számos biztonságtechnikai beruházást valósított meg értékei megóvása érdekében, és kiemelt figyelmet fordít a társaság ellen elkövetett, és az utasokat is érintő bűncselekmények megelőzésére, illetve az ezek miatt indított büntetőeljárások segítésére. A cél, hogy egyetlen ilyen eset se maradhasson jogkövetkezmény nélkül – áll a közleményben.

A rendőrség jármű önkényes elvételének bűntette miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Április elején hasonló bűncselekmény történ a Csongrád megyei Sándorfalván.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában