Nemzetek nélkül nem megy

2017.07.25. 16:56

Fidesz: az egész magyar ellenzék aláírt Sorosnak

Németh Szilárd, a kormánypárt frakcióvezető-helyettese keddi budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: az ellenzék és Soros György ugyanazt szeretné, egy „migránsokkal telerakott, nemzetek nélküli Európa felépítését”. A magyarok azonban nem akarják – folytatta -, hogy megváltozzon az ország etnikai, vallási összetétele, hogy „a magyar családok helyett az illegális migránsokba öljük bele a forintokat”.

Németh Szilárd, a kormánypárt frakcióvezető-helyettese keddi budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: az ellenzék és Soros György ugyanazt szeretné, egy „migránsokkal telerakott, nemzetek nélküli Európa felépítését”.

A „Soros-terv” lényege – fejtette ki – évi „egymillió muzulmán beáramoltatása Európába”, akiket „kezdőlökésként” fejenként 4,5 millió forinttal kell ellátni uniós pénzből, a már itt lévőket pedig kötelező kvóta szerint szét kell teríteni a kontinensen, és létre kell hozni egy európai bevándorlási ügynökséget, amely „gyakorlatilag egy utazási irodaként üzemelne”. A milliárdos e terv érdekében „gyakorol Brüsszel és a teljes magyar ellenzék segítségével irtózatos nyomást Magyarországra” – mondta.

A fideszes politikus szerint mindennek célja Európa és benne Magyarország etnikai és vallási többségének megváltoztatása, egy „erősen muzulmánok által befolyásolt vallási régió létrehozása”. Soroséknak ez „egy nagyon nagy üzleti buli, ezért is tesznek bele pénzt” – fogalmazott.

Németh Szilárd a „legdurvábbnak” azt nevezte, hogy a teljes magyar ellenzék „a Soros-terv szolgálatában áll”. Szerinte a Jobbik elárulta a szavazóit, a balliberális ellenzékkel működik együtt, és sem az alaptörvény-módosítást, sem a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló jogszabályt nem szavazták meg a párt képviselői. Az MSZP, a DK, az Együtt és a Párbeszéd pedig lebontaná a kerítést – tette hozzá.

A magyarok azonban nem akarják – folytatta -, hogy megváltozzon az ország etnikai, vallási összetétele, hogy „a magyar családok helyett az illegális migránsokba öljük bele a forintokat”. Így amíg a Fidesz-KDNP adja az ország kormányát, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök, addig „ki fogunk állni nemzeti érdekeinkért” – jelentette ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában