Ország-világ

2021.08.10. 16:43

Fidesz: gyomorforgató, amit az oltásellenes Gyurcsányék művelnek

Gyomorforgató, amit az oltásellenes Gyurcsányék művelnek – reagált a Fidesz Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció ellenzéki előválasztáson induló miniszterelnök-jelöltjének keddi nyilatkozatára.

Dobrev Klára kedden arról beszélt, hogy 2020. novemberében és decemberében kétszer annyi nyugdíjas korú hunyt el, mint egy évvel korábban.

A Fidesz az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta: a legtöbb idős ember a fővárosi önkormányzat Pesti úti idősotthonában hunyt el, amelyért Gyurcsány főpolgármestere és főpolgármester-helyettese felel.

„Gyomorforgató és álságos, hogy azok a Gyurcsányék beszélnek, akik pusztán hatalmi érdekből oltásellenes kampányt folytattak, hogy elbizonytalanítsák az időseket az oltással kapcsolatban és minden a járvány megfékezését célzó intézkedést támadtak”.

Rögzítették: Magyarország az első az oltási versenyben, ahol az elsők között oltották be az időseket, sőt a magyar nyugdíjasok az elsők Európában, akik már a harmadik oltást is felvehetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában