Ország-világ

2020.11.22. 13:53

George Clooney jóban van Sorosékkal, így Orbán Viktort kezdte támadni

Orbán Viktor jutott eszébe a gyűlöletről a hollywoodi színésznek, George Clooney-nak, aki egy interjúban beszélt erről. Nem véletlen, hogy éppen ezt mondta, hiszen Clooney jóban van Sorosékkal. Soros György fiával, Alex Sorossal közös fényképe is van.

US actor George Clooney takes part in a press conference in central London to present a report on atrocities in South Sudan on September 19, 2019. (Photo by Tolga Akmen / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Tolga Akmen

Soros György fenyegeti Magyarországot és Lengyelországot – erről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt pénteken a Kossuth Rádióban. Mint mondta: a napokban az amerikai tőzsdespekuláns egy írást tett közzé, amely tele van fenyegetéssel. A bevándorláspárti milliárdos szerint például Magyarország és Lengyelország annak ellenére vétózta meg az uniós költségvetést, hogy annak ők a legnagyobb kedvezményezettjei. Soros szerint az Európai Uniónak nem szabad kompromisszumot kötnie a jogállamiság ügyében.

A miniszterelnök hangsúlyozta:

ma a világpolitika legkorruptabb embere Sosos György, rengeteg politikust fizet, azokat is, akik most zsarolni akarják Magyarországot és Lengyelországot az uniós pénzekkel.

Most pedig a közismerten ultraliberális színész, George Clooney beszélt a GQ magazinnak a hamarosan megjelenő filmjéről, illetve a düh és a gyűlölet témaköre kapcsán Orbán Viktor magyar kormányfőről és brazil kollégájáról, Jair Bolsonaróról. A színész úgy fogalmazott, hogy

a világ tele van gyűlölettel, „nézd meg Bolsonarót Brazíliában vagy Orbánt Magyarországon”.

George Clooney és Soros György fia, Alex Soros, forrás: origo.hu

Nem véletlen a színész kirohanása, hiszen közeli kapcsolatban van Sorosékkal. Alex Sorossal, Soros György fiával közös fényképe is van – hívta fel rá a figyelmet az Origo.

Borítóképünkön George Clooney

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában