Ország-világ

2021.01.26. 12:31

Hallgat a baloldali sajtó a gyöngyösi polgármester oltási botrányáról

Eddig egyetlen baloldali hírportál sem számolt be az esetről.

Az Origo által összeállított alábbi listán olvashatják, hogy kik írtak eddig a példátlan esetről:

Fotó: origo.hu

Jól látszik, hogy a Hiesz-botrányról beszámoló portálok között nem található meg sem a Soros-blogként emlegetett 444.hu, de a többi baloldali hírportál – a 24.hu, a telex.hu, a hvg.hu és az index.hu – sem.

Jogosulatlanul oltatta be magát a baloldali városvezető

Mint arról korábban portálunk is beszámolt, miközben a baloldal hónapok óta a koronavírus elleni védekezés, azon belül kiemelten a Magyarországra érkező védőoltások ellen hergel, most kiderült, hogy egyikük, a gyöngyösi baloldali polgármester soron kívül beoltatta magát.

A DK, a Momentum és az MSZP által támogatott Hiesz György nem is tagadta az esetet, amikor a Magyar Nemzet elérte.

Hiesz esete precízen bemutatja a baloldal lelkiállapotát: miközben minden erejükkel akadályozni próbálják a közös védekezést, hatalmukkal visszaélve, az emberek elől eltitkolva beadatják maguknak a vakcinát. Azt szeretnék, hogy minél többen betegedjenek és haljanak meg, közben azonban saját magukat féltik: a végsőkig képesek elmenni a hatalomért, a legelképzelhetetlenebb gátlástalanságtól sem riadnak vissza – figyelmeztet az Origo cikke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában