Ország-világ

2020.11.07. 17:03

Hollik István: kérjen bocsánatot Fekete-Győr András!

A Fidesz kommunikációs igazgatója videóüzenetben reagált Csillag Tamás, a Momentum alapítójának botrányos kijelentésére.

„Azt hittük, hogy a Korózs Lajos-féle kamuvideónál már nincsen lejjebb, de sajnos tévednünk kellett” – így kommentálta a Fidesz kommunikációs igazgatója Csillag Tamás vállalhatatlan kijelentését az MTI-hez eljuttatott videójában – írja a Magyar Nemzet és elmondta,

„Most, amikor mindenki a szabályok szigorú betartásával van elfoglalva annak érdekében, hogy sikeresen tudjunk küzdeni a koronavírus-járvány ellen, akkor a Momentum mások halálán viccelődik.”

Hollik István bocsánatkérésre szólította fel a Momentum elnökét:

„Kedves Fekete-Győr András, ha szorult beléd némi emberség, tisztesség, no meg bátorság, akkor ezért a megjegyzésért nagyon gyorsan bocsánatot kérsz!”

A Momentum alapítója korábban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közösségi oldalán történő bejelentése alatt azt írta:

„Van 133 bátor ember, akit önként jelentkezőnek szeretnék ajánlani az orosz oltóanyaghoz. Ha működik, ha nem, mi csak nyerhetünk!”

Hozzászólásával a politikus egyértelműen a kormánypárti képviselőkre utalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában