Bárhol bármikor?

2018.05.30. 21:35

Késes támadás történt egy vonaton Németországban

Ketten súlyosan megsérültek, az elkövetőt lelőtték, az incidens az ország északi részén történt szerdán - jelentette hírportálján a Bild című német lap.

A beszámoló szerint egy Hamburgból Flensburgba tartó Intercity járaton egy férfi szóváltás után késsel súlyosan megsebesített egy embert.

A rendőrséget 19 óra körül értesítették, és miután a szerelvény néhány perc múlva befutott a flensburgi pályaudvarra, két rendőr jelent meg a vagonban. Az elkövető rárontott az egység egyik tagjára, egy rendőrnőre, aki szintén súlyosan megsérült, társa pedig lelőtte a támadót.

A pályaudvart lezárták, a rendőrség és a mentők nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre. Az ügy háttere egyelőre nem ismert. A nyomozást a vasúti közlekedés biztonságáért felelős szövetségi rendőrség végzi. A rendőri szerv egy szóvivője a Bildnek azt mondta, nincs tudomása arról, hogy terrorista indíttatás lenne az eset hátterében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában