veszélyes víz

2017.10.11. 20:56

Két holttestet emeltek ki a Balatonból szerdán, egy embert még keresnek

Az egyik holttest régebb óta a vízben volt.

Tihanynál hosszabb ideje vízben levő holttestet találtak szerdán, Balatonedericsnél pedig vízbe esett horgász halt meg, társát még keresik – közölte a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője szerda este az MTI-vel.

Tar Mihály elmondta: balatonedericsi horgászok jelezték szerda délután a vízimentők központjának, hogy két társuk nem jött ki csónakjukkal a partra. Egyiküket a Balatoni Vízirendészeti Kapitányság munkatársai a vízen lebegve holtan találták meg. A másik férfi után a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának búvárszolgálata jelenleg is kutat, az üres csónakot már megtalálták.

A szóvivő tájékoztatása szerint ezzel egy időben Tihany-Sajkodnál egy horgász látott holttestet lebegni a vízen, a nádas szélén. Az ismeretlen, fürdőruhás, hosszabb ideje vízben levő férfi holttestét a vízimentők kiemelték a Balatonból és a partra vitték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában