Egy ember megsérült

2018.07.03. 16:56

Kigyulladt egy átvágott gázvezeték Balatonfüreden

Két balatoni településen is gondot okoztak a megrongált vezetékek.

Balatonföldváron építés közben, Balatonőszödön pedig agrármunka közben sérültek gázvezetékek Somogy megyében. Földváron egy személy megsérült –írja a sonline.hu.

Építési munkálatok közben átvágtak egy gázvezetéket Balatonföldváron, a Munkácsy Mihály utcában. A szivárgó gáz meggyulladt. Egy ember megsérült, akit a mentők kórházba szállítottak. A lángokat, amelyek egy közeli épületet is veszélyeztettek, a siófoki hivatásos tűzoltók elfojtották. A szomszédos ingatlanokból három embert kísértek biztonságos helyre. A gázszolgáltató szakemberei kiszakaszolták a gázvezetéket.

Balatonőszödön egy kombájn hajtott gázcsonknak. A helyszínre a marcali hivatásos és a balatonföldvári önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik egy közeli lakóházból két embert biztonságos helyre kísértek. Az egységek biztosították a helyszínt, amíg a gázszolgáltató munkatársai kiérkeztek és megszüntették a szivárgást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában