Járvány

2020.03.12. 10:37

Koronavírus-fertőzés miatt kiürítettek egy fővárosi irodaházat

Kiürítik Budapesten a IX. kerületi Haller Gardens irodaházat, mert a UPC Magyarország egyik dolgozójának pozitív lett a koronavírustesztje.

A gyalogosok kelnek át a kijelölt gyalogátkelőhelyen a fõváros IX. kerületében, a Soroksári út 32-34-ben felépült Haller Gardens modern irodaház előtt. *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítõje vállalja a felelõsséget.

Forrás: MTVA / Bizományosi

Fotó: Jászai Csaba

A UPC Magyarország egyik dolgozója, miután visszatért nyaralásáról, rosszul lett, emiatt orvosi vizsgálatokat végeztek nála, melynek során koronavírust mutattak ki a szervezetében – írja sajtóértesülésekre hivatkozva az Origo.

A szolgáltató a hatóságokkal egyeztetve megtette a szükséges intézkedéseket a dolgozók biztonsága érdekében.

A teszt eredménye múlt éjjel érkezett meg, és pozitív értéket mutatott, a beteg jól van, otthon tartózkodik karanténban.

A beteg miatt kiürítik a Haller Gardens irodaházat Budapest IX. kerületében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában