pedagógusok világnapja

2020.10.05. 09:42

Köszöntötte a pedagógusokat az Emmi

Kiemelkedő teljesítmény, hivatás- és felelősségtudat – írta köszöntőjében a minisztérium.

A pedagógusok kiemelkedő hivatás- és felelősségtudattal,

maximális elkötelezettséggel végzik mindennapi munkájukat a társadalom jövőjét jelentő gyermekek nevelésében és oktatásában.

Idén a koronavírus-járvány miatt még nagyobb felelősség hárult rájuk, és ők ebben a helyzetben is, mind a tavasszal bevezetett tantermen kívüli, digitális munkarend idején, mind szeptembertől az oktatás hagyományos formában történő újraindítását követően kiemelkedő teljesítményt nyújtottak és nyújtanak.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nagyrabecsülését fejezi ki minden pedagógusnak és az őket segítő kollégáiknak.

Ezekben a hetekben különösen nagy szükség van a pedagógusok és a szülők együttműködésére annak érdekében, hogy a járvány elleni védekezés az óvodákban és az iskolákban is eredményes legyen.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma ezúton is köszönetét fejezi ki a pedagógusoknak a fegyelmezett, felelősségteljes együttműködésért! Fontos, hogy az óvodapedagógusok, gyógypedagógusok, tanítók, tanárok továbbra is nagy gondot fordítsanak a járványügyi szabályok betartására az egészség megőrzésének és az oktatás-nevelés zavartalanságának érdekében. A pedagógusok világnapja alkalmából oktató- és nevelőmunkájukhoz sok örömet és nagyon jó egészséget kívánunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában