Ország-világ

2021.03.02. 19:15

Közös programokon vett részt Dobrev Klára és Gyurcsány adóbűnöző ügyvédje

Czeglédy Csaba azonban maximálisan élvezi a DK bizalmát.

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti (EP-) képviselõje nyitóbeszédet mond az európai minimálbérrõl szakszervezeti vezetõk részvételével rendezett konferencián a budapesti Európa Pontban 2020. február 21-én. Az ellenzéki politikus az európai minimálbér bevezetése mellett érvelt a fórumon.

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Európai uniós pályázati lehetőségekről, forrásokról – közte a 100 intelligens város kihívásról és a Just Nature pályázatról – is egyeztetett kedden a szombathelyi városházán Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti képviselője és Nemény András Szombathely polgármestere. A megbeszélésen szóba került az is, hogy az egyik szombathelyi nagyvállalat számlázását a jövőben Írországban bonyolítaná, emiatt a város komoly iparűzésiadó-bevételtől eshet el a jövőben – számolt be a VAOL.

A lap kérdésére, hogy Czeglédy Csabát indítja a DK Szombathelyen az előválasztáson, Dobrev Klára úgy nyilatkozott, egyelőre a DK nem nevezte meg az egyéni képviselőjelöltjeit, sem a miniszterelnök-jelöltjét, és a listás helyekről sem döntött.

Czeglédy Csaba azonban maximálisan élvezi a bizalmukat. Így a sajtótájékoztató után több közös programjuk is volt

- írja a lap.

Borítókép: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti (EP-) képviselőjebeszédet mond 2020. február 21-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában