Ország-világ

2021.02.10. 14:07

Leleplezte az amerikai baloldal választási összeesküvését a Time magazin

Egy kevésbé orwelli világban a Time magazin „A 2020-as választásokat megmentő árnyékkampány titkos krónikája„ című cikke az év leleplezése lenne – írja elemzésében az Alapjogokért Központ. A baloldali hetilap olyan ”összeesküvésről„ és ”árnyékkampányról„ (az ő kifejezéseik) ír, amely jelentősen alakította a 2020-as amerikai elnökválasztást.

(FILES) In this file photo US President Joe Biden speaks about foreign policy at the State Department in Washington, DC, on February 4, 2021. - US President Joe Biden said he won't lift sanctions against Iran as long as the Islamic republic is not adhering to its nuclear deal commitments. Asked whether he would halt sanctions to convince Iran to return to the bargaining table, Biden offered a clear reply in a CBS interview aired on February 7, 2021: "No." (Photo by SAUL LOEB / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Saul Loeb

„A háttérből manipulálta a közhangulatot, megváltoztatta a szabályokat, irányította a médiát és ellenőrizte az információáramlást” – írja a szerző, Molly Ball, aki megdöbbentő módon mindezt helyesli.

Az írás nevesíti az összeesküvés több kulcsszereplőjét, akik egytől egyig a Demokrata Párthoz köthető választási szakértők, NGO-k és adatfeldolgozó cégek.

Részletesen közli, hogy e szereplők miként avatkoztak be a választások lebonyolításába november 3-a előtt, és hogyan fenyegettek megtorlással mindenkit, aki megkérdőjelezte utána az eredményt.

Azonban a szerző mindezt liberális propagandamázzal borítja, és azt állítja: „nem elcsalni akarták a választást, hanem megerősíteni azt”.

A másik értelmezés persze az – teszi hozzá az Alapjogokért Központ az Origo szemléje szerint -, hogy a liberális globalisták nyíltan követelik a közvéleménytől: a tényeknek és a józan észnek fittyet hányva igaznak fogadja el az ő értelmezésüket, mely egy általuk is manipuláltnak tartott választást a demokrácia győzelmének tart.

Az Alapjogokért Központ teljes elemzése ide kattintva érhető el.

Borítóképünkön Joe Biden, az Amerikai Egyesült Államok elnöke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában