Ország-világ

2021.10.01. 11:00

Márky-Zayéknak is dolgozott a sok millió forinttal és szavazólapokkal balesetet szenvedett férfi (videó)

Márki-Zay Péter elismerte a Mediaworks Hírcentrumának, hogy ismeri azt a férfit, aki azt a gépjárművet vezette, amelyik balesetet szenvedett múlt héten az M3-as autópályán és amelyből előválasztási szavazólapok kerültek elő, valamint 18 millió forint.

Márki-Zay Péter, Hódmezõvásárhely polgármestere a Transparency International Magyarország konferenciáján egy VI. kerületi étteremben 2019. december 9-én.

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Sőt Márki-Zay Péter azt követően is találkozott és beszélt telefonon Barta Lászlóval, a balesetet szenvedett autó vezetőjével, hogy a férfi 2019-ben otthagyta a Mindenki Magyarországa Mozgalom operatív vezetését.

Egy ózdi volt jobbikos önkormányzati képviselő, Fidrus Péter a Facebookon hozott nyilvánosságra egy privát levelezést, amelyben azt kifogásolja, hogy Barta László romákat szállított Ózdra annak érdekében, hogy befolyásolja a szavazást. Fidrus a Mediaworks Hírcentrumának arról beszélt, hogy választási csalás történt, amely a Jobbikhoz köthető, azon belül is a karlendítésével a figyelem középpontjába kerülő Farkas Péter Barnabáshoz, Ózd alpolgármesteréhez.

Mint ismeretes, az M3-as autópályán balesetet szenvedő gépjárműből előválasztási szavazólapok kerültek elő és 18 millió forint. Azt, hogy az autóban miért volt nagy összegű készpénz és szavazólapok, a mai napig nem tudni. A gyanús ügy szálai pedig úgy tűnik, a Jobbikhoz, Márki-Zay Péterhez és Ózdhoz vezetnek.

Borítóképünkön Márki-Zay Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában