gyilkosság

2018.03.16. 15:36

Megölte barátnőjét egy elutasított afgán menedékkérő

Meggyilkolta 17 éves német barátnőjét egy elutasított afgán menedékkérő Németországban.

14 March 2018, Germany, Flensburg: Flowers and grave candles are placed in front of a residential apartment house. A 17-year old woman died in a lethal knife attack in the building. The suspect is said to be a person applying for asylum from Afghanistan. Photo: Carsten Rehder/dpa

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Carsten Rehder

A Bild beszámolója szerint az eset a Schleswig-Holstein tartománybeli Flensburgban történt hétfőn. A 18 éves afgán fiatalember 2015-ben érkezett Németországba, és 2016 eleje óta volt párkapcsolatban a későbbi áldozattal.

A lap szerint „normális tinédzser-szerelem” szövődött. A lány még arra is hajlandó volt párjáért, hogy fejkendőt viseljen, de nemrégiben megismerkedett egy másik fiúval – írta a Bild az áldozat egy barátnőjére hivatkozva.

A flensburgi rendőrség vonatkozó közleménye szerint a lányt több késszúrással sebesítette meg támadója. A mentők megpróbálták újraéleszteni, de belehalt sebesüléseibe. Az afganisztáni származású fiatalembert emberölés gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezték.

Borítókép: Flensburg, mécsesek és virágok a ház előtt, ahol a gyilkosság történt.

AFP PHOTO / Carsten Rehder

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában