Windows

2017.07.27. 19:34

Mégsem tűnik el a Paint?

A Microsoft blogbejegyzésben árulta el, mi a célja a jövőben minden idők egyik legnépszerűbb rajzolóprogramjával.

Szinte biztos, hogy nagy meglepetést okozott a Microsoft menedzsmentjének, mekkora felzúdulást váltott ki az internetezők körében a hír, mely szerint a klasszikus rajzolóprogram, a Paint hiányzik majd a legújabb frissítésből. Hétfőn még az egész világháló temette az alkalmazást, amely 1985-ben jelent meg a Windows korai verziójában, és úgy tűnt, egy újabb kommunikációs katasztrófának lehet tanúja a technológiai világ. A társaság azonban meglehetősen gyorsan eszmélt, és igyekezett mindenki számára megnyugtatóan tisztázni a helyzetet. A cég blogbejegyzésben hozta nyilvánosságra, hogy nem kell aggódniuk a felhasználóknak, nem tűnik el teljesen a Paint.

A bejegyzésben a cég igyekszik minden felhasználót megnyugtatni: a jó öreg, megbízható Paint-ről ezután sem kell lemondani. Bár a program az idei frissítésben már nem lesz benne, ez nem megszűnést, pusztán költözést jelent: a Paint a jövőben ugyanis a Windows Store-ról továbbra is ingyen letölthető lesz, igaz, azt még nem tudni, pontosan mikor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában