Ország-világ

2021.02.20. 07:59

Megtörte a csendet Donald Trump (videó)

Hivatalából való távozása után Donald Trump floridai otthonába költözött és kerülte a sajtónyilvánosságot még az alkotmányos felelősségre vonás alóli felmentése után is.

(FILES) In this file photo taken on January 20, 2017, Donald Trump (L) is sworn in as the 45th US President by Supreme Court Chief Justice John Roberts in front of the US Capitol in Washington, DC. - The US Senate voted 57-43 to acquit former US President Donald Trump in his second impeachment on February 13, 2021. Trump was charged with incitement of insurrection for his role in fueling the deadly attack on the US Capitol on January 6, 2021. (Photo by Timothy A. CLARY / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Timothy A. Clary

Egy hónap után azonban megtörte a csendet és telefonon adott interjút Greg Kellynek, a Newsmax műsorvezetőjének, melyben elmondta véleményét a Biden kabinet első hónapjáról – írja a hirtv.hu.

„Mi csökkentettük az adókat, megszabadultunk a szabályozásoktól. De itt van az űrhaderő. Ez már önmagában hatalmas eredmény. 74 év után az amerikai hadsereg egy újabb ága jött létre. Ezen felül megépítettük a falat a mexikói határon. Mexikó hajlandó lett volna fizetni érte kisebb összeget. És 28 ezer katonát is küldtek, hogy ellenőrizzék a határszakaszt a fal megépítése előtt. És most nézzék meg mi történik. A mexikói elnök, aki mellesleg nagyszerű fickó, kérésemre 28 ezer katonát küldött a határra, amiért mi semmit nem fizettünk. Ami most a határon történik, szégyen. Emberek százezrei fognak beáramlani” – mondta a volt amerikai elnök.

Greg Kelly a New York-i helyzetről is kérdezte a republikánus elnököt. Ugyanis az elmúlt hetekben rengetegen bírálták Andrew Cuomo demokrata kormányzót az idősotthonok meghamisított halálozási adatai miatt. Az ügyben már az FBI is nyomoz.

A teljes videót itt megtekintheti:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában