Ország-világ

2021.07.13. 19:59

Minden korábbinál nagyobb szabású programsorozat lesz augusztus 20-án

Minden korábbinál nagyobb szabású, négynapos programsorozat lesz idén augusztus 20. alkalmából – közölte a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár kedden Facebook-oldalán.

– Ezen a napon több mint ezeréves történelmünkre emlékezünk, amely megérdemli, hogy méltó módon, többnapos eseménysorozat keretében ünnepeljük meg – tudatta Kovács Zoltán.

– Készen állunk arra, hogy egy

minden korábbinál nagyobb szabású, négynapos programsorozattal ünnepeljük idén Szent István napját

– fogalmazott a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

Kovács Zoltán hangsúlyozta, hogy Magyarország – Európa egyik legsikeresebb oltási kampányának köszönhetően – legyőzte a koronavírus-járvány harmadik hullámát. Ez egyet jelent a régi, megszokott élet fokozatos visszanyerésével, Magyarország újraindításával – tette hozzá.

Az augusztus 20-ai nemzeti ünnep lebonyolításáért felelős operatív törzset Kovács Zoltán vezeti. A testület a korábbi gyakorlathoz hasonlóan megkezdte az augusztus 20-ai Szent István-nap biztonságos megrendezésének előkészítését – derült ki a bejegyzésből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában