gyanús ajándék

2019.07.19. 13:10

Négykilónyi drogot küldött magának Hollandiából egy mindszenti férfi

Drogkereső kutya szagolta ki.

Különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása miatt indult nyomozás egy 44 éves mindszenti férfi ellen, aki a gyanú szerint csaknem négy kilogramm kábítószert küldött magának Hollandiából – közölte az eljárást lefolytató Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu honlapon.

A rendőrök vasárnap délután Tófűn ellenőriztek egy kisbuszt, amely Hollandiából hozott Magyarországra utasokat és csomagokat.

A kábítószer-kereső kutya jelzése után három csomagból összesen 3938,8 gramm kábítószergyanús anyag került elő, amelyet lefoglaltak.

A rendőrök hétfőn elfogtak egy 44 éves mindszenti férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak. A megalapozott gyanú szerint a férfi saját magának címezve adta fel Hollandiában a droggal teli csomagokat. A gyanúsítottat őrizetbe vették, a Pécsi Járásbíróság szerdán elrendelte letartóztatását – áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában