lebuktak

2020.06.29. 16:49

Pilóta nélküli repülőgéppel csempészhették a cigarettát

Egy tiszabezdédi garázsban majdnem kétmillió forint értékű, zárjegy nélküli cigarettát, valamint egy pilóta nélküli, merevszárnyú repülőeszközt találtak.

Egy pilóta nélküli repülőgépet és zárjegy nélküli cigarettákat találtak a rendőrök egy tiszabezdédi házban – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu honlapon.

A közlemény szerint a rendőrök a Nemzeti Nyomozó Iroda és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaival közösen tartottak házkutatást a tiszabezdédi ingatlanon: a garázsban majdnem kétmillió forint értékű, zárjegy nélküli cigarettát, valamint egy pilóta nélküli, merevszárnyú repülőeszközt találtak, mellyel feltehetően rendszeresen csempésztek.

A nyomozók az udvaron két embert igazoltattak, akik az árucsempészettel összefüggésbe hozhatóak – tették hozzá.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság által költségvetési csalás bűncselekmény elkövetése miatt indított büntetőeljárást a továbbiakban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal folytatja le – olvasható a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában