Mindenkinek színt kell vallani

2018.09.12. 08:45

Stratégiaváltásra van szükség az Európai Néppártban a szakértő szerint

Orbán Viktor egyértelmű üzenetet küldött az Európai Néppárt számára: visszatér-e az eredeti keresztény értékekhez, vagy a szociálliberális pártokkal fog együttműködni – jelentette ki Deák Dániel politológus.

A Figyelő főmunkatársa szerint az Európai Néppárton belül tovább nőhet a bevándorlásellenes politikusok száma, így stratégiaváltásra lesz szükség. Orbán Viktor arról beszélt, hogy ennek az új iránynak a zászlóvivője lesz, és azon fog dolgozni, hogy az Európai Néppártot visszatérítse azokhoz az értékekhez, amelyek korábban jellemezték – idézte fel az elemző az Echo Tv Napi aktuális című műsorában.

Az a Néppárt kudarca lenne, ha ezt a jelentést elfogadnák – jelentette ki Deák Dániel. A megosztottság azt mutatja, hogy rendet kell tenni a párton belül. Minden néppárti képviselőnek el kell gondolkodnia azon, hogy mi éri meg jobban: szétverni a frakciót vagy megtartani az egységet és kompromisszumot keresni – tette hozzá a politológus.

A teljes beszélgetést itt tudja megtekinteni:

Borítóképünk kivágás a fenti videóból

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában