tragédia

2019.07.12. 11:53

Súlyos baleset ért egy magyar családot a horvát határon (videó)

Teljesen összeroncsolódott az az autó, amelybe csütörtök délután 12 óra 40 perckor rohant bele egy gyorshajtó BMW-s a horvátországi Szentivánzelina melletti autópálya-kapunál. A balesetben egy másik magyar autó is érintett volt, amely szintén várakozott.

Forrás: Facebook

Fotó: Nezavisni cestarski sindikat

A horvát Net.hr beszámolója szerint egy gyorshajtó BMW-s szaladt bele két magyar autóba egy autópálya kapujánál. Meg nem erősített információk szerint egy háromtagú magyar családot súlyos sérülésekkel vittek kórházba – írta meg az Origo.

Az egyik autó nekicsapódott a betonkapunak, és a felismerhetetlenségig összetört. Ebben a járműben utazott az a háromtagú család, akiket súlyos sérülésekkel vittek kórházba, legalább egyikük mesterséges kómában is van meg nem erősített hírek szerint – írta a lap.

A balesetben érintett másik jármű néhány méterrel odébb dobódott, ez a teljesen összetört magyar kocsi előtt állt a sor elején.

A két autóba beleszálló BMW is erősen roncsolódott, és a jobb oldalára fordulva állt meg a képek tanúsága szerint.

A portál úgy tudja, hogy a tűzoltóknak 45 percébe telt, mire kiszabadították a családot a roncsok közül.

A képen az is jól látható, hogy az ellenőrző kapu is elmozdult, azonban szerencsére az abban tartózkodó pénztáros nem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában