Teljesítik a vállalásaikat

2018.05.15. 19:33

Személyesen is köszönetet mond a választóknak a kormányfő

Orbán Viktor miniszterelnök megkezdte köszönő kampányát, több helyre is ellátogat, ahol járt a választási kampány során. Először a baranyai Vajszlón járt kedden, ahol megköszönte a támogatást a helyieknek.

„Megköszönöm önöknek, hogy munkát adtak nekem a következő négy évre, és azt ígérem, hogy én is adok cserébe önöknek” – fogalmazott Vajszlón a kormányfő, ahogy ez " target="_blank" rel="noopener">a Facebook-oldalára feltöltött videóból kiderül. Hangsúlyozta: amit vállaltak, teljesítik: fejlesztik a településeket, munkát adnak mindenkinek, ahogy ezt már az előző ciklusban elkezdték.

Úgy folytatta: az országot is meg fogják védeni, „akármekkora népvándorlás jön is”, ahogy vállalták, a határoknál megállítják. Migránsok Magyarországra nem települhetnek be, „csak mi magyarok dönthetjük el, hogy kik élnek velünk”, kik tartózkodhatnak az ország területén, és Magyarországot megtartják magyar országnak – fűzte hozzá Orbán Viktor, aki jelezte, hogy ellátogat még néhány helyre az országban.

Borítóképünk forrása: a miniszterelnök Facebook-oldala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában