megdöbbentő részletek

2017.11.03. 17:35

A szüleit gyilkolta meg egy férfi Sopronban

A rendőrség szerint a pszichiátriai kezelés alatt álló férfi olyan brutális módon bántalmazta a szüleit, hogy a helyszínen belehaltak a sérüléseikbe.

Sopron, 2017. november 3. Bűnügyi helyszínelő egy soproni ház lépcsőházában, ahol egy lakásban holtan találtak egy idős nőt és férfit 2017. november 3-án. A helyszínen egy 42 éves férfit előállítottak emberölés gyanúja miatt. MTI Fotó: Nyikos Péter

Holtan találtak a rendőrök egy idős nőt és férfit péntek reggel soproni lakásukban, emberölés gyanúja miatt egy 42 éves férfit állítottak elő a helyszínen. Azóta viszont a gyilkosság szörnyű részleteire is fény derült.

Fenyegetőző férfihoz mentek ki, gyilkosságot találtak

A rendőrök egy fenyegetőző férfi miatt mentek a lakáshoz, és az ingatlan átvizsgálásakor találták meg a két holttestet, mindketten bűncselekmény áldozatai lettek, mondta Füves Tamás, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A rendőrség emberölés miatt nyomoz.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítójának információi szerint

a pszichiátriai kezelés alatt álló férfi bántalmazta a szüleit, akik ebbe a helyszínen belehaltak.

Füves Tamás péntek délután megerősítette, hogy az elkövető az áldozatok gyereke. A gyilkosság egy panelház harmadik emeleti lakásában történt.

A szomszédok semmit sem sejtettek

Egy a fejleményeket az utcán figyelemmel kísérő környékbeli az MTI-nek azt mondta, hogy először a tűzoltók próbáltak bejutni a lakásba, de sikertelenül, mert a férfi kalapáccsal fenyegetőzött. Ekkor érkeztek meg a rendőrök.

A szemtanú kiabálást, csörömpölést és üvegtöréseket hallott, azt mondta, a bútorokat verte szét a férfi. Hozzátette: a rendőrök valamilyen eszközt dobtak be a lakásba, hogy el tudják fogni az őrjöngő férfit.

A Kisalföldnek nyilatkozó szomszédok szerint

rendes családról van szó, a fiún sem látszott hogy beteg. Jókat lehetett vele beszélgetni, illedelmes volt. Semmi előjele nem volt a tragédiának.

A police.hu rendőrségi videóján dulakodás nyomai, szétszórt ruhaneműk, felborított, összetört bútorok láthatók:

Borítókép: MTI / Nyikos Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában