Ország-világ

2020.07.27. 19:46

Tanárokat, orvosokat csicskázott le Fekete-Győr András

Döbbenetes posztot tett közzé Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom elnöke a közösségi médiában, amelyben számos közintézmény vezetőjét egyszerűen csak csicskának nevezte.

Gyõr, 2019. október 12. Fekete-Gyõr András, a Momentum elnöke felszólal a Tüntetés Borkai Zsolt és a maffiakormányzás ellen elnevezésû rendezvényen a gyõri városháza elõtti téren 2019. október 12-én. MTI/Krizsán Csaba

Forrás: MTI

Fotó: Krizsán Csaba

Fekete-Győr az Indexben kialakult és több, mint 80 munkatárs felmondásához vezető belháború kapcsán jutott odáig, hogy többek között a világjárvánnyal küzdő kórházak professzorait, orvosait, több százezer diákot tanító oktatási intézmények vezetőit nevezte csicskának. De kapott Fekete-Győr epéjéből az igazságszolgáltatás is: a lila párt elnöke csicskának tartja a független hatalmi ághoz tartozó bíróságok vezetőit is – írja a hirado.hu.

Állítása szerint e hivatások vezetői mind „becsicskultak” Orbán Viktor miniszterelnök előtt. Fekete-Győr meglátása szerint ők tehetnek arról, hogy „a magyarok tudása, egészsége, gazdasági lehetőségei, informáltsága” nem európai, hanem keleti szinten van.

Mint ismeretes, a jogász végzettségű Fekete-Győr András négy hónapig dolgozott a General Electricnél követeléskezelőként – emlékeztet a portál.

Borítókép: Fekete-Győr András

Címkék#híradó.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában